Ieder-1

Voor kinderen met leerproblemen, een leerstoornis of een beperking

Welkom op de website van Ieder-1

Wie zijn wij?

Wij zijn Sylvia van Beek en Grietje Seldenthuis. Beiden hebben wij jarenlange ervaring met het werken met kinderen, zowel in het regulier onderwijs, speciaal onderwijs en bij sportverenigingen. Ook hebben wij ervaring in de begeleiding van kinderen met een (verstandelijke) beperking. Tot slot zijn wij zelf beiden moeder.

Als gevolg van de onderwijsvernieuwingen merken wij dat er meer kinderen met een leerstoornis, een leerprobleem of een beperking worden toegelaten in het regulier onderwijs. Hierdoor is de vraag naar individuele begeleiding groter geworden. Daarom is het onze missie om deze kinderen een passende begeleiding aan te bieden.


Waarom Ieder-1?

Wij geloven erin dat ieder kind zich kan ontwikkelen. Ieder kind heeft mogelijkheden om zijn of haar eigen cognitieve functies te trainen. Wij vinden het belangrijk kinderen handvatten te bieden, waarmee zij zelf op school en in het dagelijks leven hun weg kunnen vinden. Kinderen krijgen hierdoor meer zelfvertrouwen, waardoor zij met plezier naar school blijven gaan.  

Een kind met een leerstoornis, leerprobleem of beperking kan voor ouders en kinderen leiden tot spanningen en frustraties. Door te kiezen voor begeleiding bij Ieder-1, kunt u als ouder weer ouder zijn en energie steken in positieve dingen.

We nemen ruim de tijd om goed naar u en uw kind te luisteren en een individueel begeleidingsplan aan te bieden dat het beste aansluit op de behoeften van uw kind.


Voor wie is Ieder-1 er?

Ieder-1 is er voor kinderen met een leerstoornis, leerprobleem of beperking, die het moeilijk hebben op school. Voor hen is het belangrijk dat het vertrouwen in hun eigen ontwikkeling terug komt. Wij geloven erin dat ieder kind zich op zijn eigen tempo en manier het beste kan ontwikkelen. Wij zijn er ook voor kleuters waarvoor de stap naar groep 3 groot is, de zogenaamde slow-starters. Kortom, Ieder-1 is er voor alle kinderen!


Meer informatie?

Voor vragen over de ontwikkeling van uw kind, nodigen wij u graag uit voor een intakegesprek bij ons in de praktijk. Vul hiervoor ons contactformulier in. Ook voor alle andere vragen kunt u ons contactformulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.   

We helpen u graag!